måndag 25 juni 2012

Lite liten

Somnade jättesent, vaknade jättetidigt. Känns som en jävligt usel kombo. Regnet vräker ner ute och Oxfile'n är på jobbet. Nu är det tre jobbveckor till semestern och det känns så enormt länge! Jag vill bara vara ledig nu!
Som ni hör vaknade jag väl på fel sida idag, jag vill bara somna om igen och strunta i alla måsten. Men det är ju inte särskilt troligt att det kommer hända. Nä, fy, skruttdag, ta slut.

Over, end, out

torsdag 21 juni 2012

Pengaträdet frodas

Kör i gång den här dagen så att den tar slut och jag får gå på långledigt. Min arbetskamrat, som jag delar bil med, går däremot på semester nu på morgonen. Jävla skit, det betyder en massa mer jobb för mig. När vi jobbar så har vi ju vissa rutiner som vi följer, typ den som jobbar ditt eller datt skiftet tankar och kollar ditten och datten, båda städar och håller koll på saker, vi byter alla trasiga lampor etc, etc. Nu kommer det en sommarvikarie som troligen inte kommer att kolla oljan, inte tanka, inte städa ur i hytten etc, etc. Men vad sjutton det får gå, han förtjänar lite ledigt, men det blir skönt när han kommer tillbaka. Extra skönt för då går nämligen jag på semester.
Och föresten, det här året kanske blir det året då vi får en semestervikarie som faktisk gör allt det där. Man vet ju aldrig.

Vädret är ju vackert som aldrig förr och det klart, jag jobbar ju heldag i dag. I går sken solen från en molnfri himmel och det klart, jag jobbade ju heldag igår också. I morgon kan ni räkna med regn för då är jag ledig.
Bitter är vad jag är på det här vädret. Var fan är sommaren?!

Oxfilén går på vakten i morgon. Ja, alltså han ska göra sin plikt som brandman över midsommar och veckan som kommer. Det är ju bra, men inte så roligt. Det betyder inget mc-åkande på en vecka. Inser att jag måste ta ett eget kort så att jag kan åka ändå. Tänker hur billigt det skulle vara att pendla till jobbet också. Billigt är det däremot inte att ta kortet. Men det är ju lugnt, jag är ju gjort av pengar. Eller som sonens flickvän sa,
-"Pengar, de växer på träd".
Ja, det hade ju inte gjort ont att ha ett sådant träd. I väntan på att pengaträdet ska växa upp och ge avkastning åker jag till jobbet och tjänar några istället.

Over, end, out

fredag 15 juni 2012

Matt i pälsen

Känner mig så trött i kroppen. Benen väger fyra ton var och huvudet är fyllt av betong.
Vilar upp mig och hoppas vara piggare i morgon.

Over, end, out

Trippel urk

Skulle ha jobbat i natt. Kommer att ligga hemma istället med ont i magen och kräkset i halsen. Eller möjligen i hinken, vi får se.
Urk!

Over, end, out

tisdag 5 juni 2012

Märkligt men ack så intressant!

I går kom bonus-sonen över och vi satt och pratade om ditten och datten. Halkade in på utställningen Bodies och att den hade varit i Danmark för ett antal år sedan. För er som inte har hört talas om ovan nämnda utställning så är det en utställning med människokroppar. Man har alltså lagt döda människor i aceton för att sedan på något märkligt sätt plasta in cellerna (om jag nu har fattat det hela rätt). Som jag har fattat är sedan de flesta kropparna flådda så att man ser musklerna och slutligen är de satta i mer eller mindre normala sammanhang.
Så på morgonpasset i P3 i morse så började de prata om utställningen (de pratade om den där karln som hade stoppat upp sin katt och byggt en helikopter av den. Det var för för övrigt så vi kom in på utställningen också.) och nu verkar det som att den kommer till Södertälje i sommar.
Gissa vem som vill åka dit?

Over, end, out

Ps. Vem fan stoppar upp en katt och bygger en helikopter av den?! Ds.