onsdag 29 december 2010

Kniiiiiip!

Min snälla kusin var här idag och gick ut med Snajdarn. Guld värt då det inte finns så många som kan gå några långpromenader med han nu när jag sitter fast i gipset. Mamman hade lovat att komma annars och ta ut han på en promenad men jag vet att det blir lite mycket för henne att gå någon längre promenad med han eftersom det verkar som att han var slädhund i sitt tidigare liv. Men nu hade jag sådan tur att min kusin är ledig från skolan och kunde ta ut han på en långpromenad. Nu sover han här i soffan, ja inte kusinen utan Snajdarn, godare än han gjort på länge.
Jag fick dessutom en lång pratstund med han, ja kusinen alltså, inte Snajdarn, och det är också riktigt kul för vi ses inte så ofta.

Annars är det mest soffläge idag, med den här snuvan orkar man inte så mycket mer. Så nu tänker jag fortsätta med att ligga här under mitt täcke i soffan och göra femtioelva knip med tårna, spänna låret, trampa i gipset och alla andra övningar som sjukgymnasten tycker att jag ska roa mig med. Och vad gör man inte för att slippa proppar?

Snörvel på er

Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar