tisdag 8 januari 2013

Uppfuckad dyngsrytm, jo jag tackar jag

Jag struntade helt enkelt i att sova överhuvudtaget, det får vänta till i natt och så får jag hoppas på att John Blund har tid att komma hit. Jag fattar inte vad det är för fel på mig när det blir så här, det är ju knappast normalt att inte sova en blund på hela natten och sedan inte ens vara speciellt trött dagen efter. Jag borde ju vara fullkomligt trasig nu egentligen. Och nej, jag går inte på några som helst droger eller mediciner, om inte kaffe räknas som en drog då. Fast jag har å andra sidan bara druckit en enda kopp och det borde ju i vilket fall inte räknas som något tyngre kaffemissbruk.
Jag fattar det helt enkelt inte. Men det är väl alla de här åren med nattjobb som fuckat upp min dyngsrytm så till den milda grad att kroppen inte har en susning om det är natt eller dag. Fast jag borde ju ändå vara trött när jag har sovit exakt noll minuter sedan tio igår morse.
Nåja, det var fler som inte sov så värst mycket i natt. Oxfilén vände och vred på sig rätt mycket han också, mellan snarkningarna, Trean mådde illa femtiotre gånger och jag satt mer uppe hos han än vid tv:n igår kväll (vilket i och för sig är jättemysigt, men inte när klockan närmar sig elva och grabben ska upp dagen efter). Tvåan hade skrivit på Bilddagboken vid halv tre och Ettan och hans flickvän sov i alla fall inte vid tre för då hörde jag dem rumla runt i köksskåpen. De var nog hungriga för de sov när vi åt lunch igår. Och när vi åt middag. Verkar vara fler som har fuckat upp dyngsrytmen.

Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar