torsdag 31 maj 2012

Saker som gör mig lycklig

Lappar på natta-mackorna.
Lycka!



Over, end, out


tisdag 29 maj 2012

Vad är det med siffran sju?

När jag fyllde sju år, jag minns det faktiskt, fick en ny sadel till min nya begagnade, lila Cresent cykel. Jag fick en penna med ett orange sudd längst upp på så att det hela såg ut som en tändsticka. Det minns jag. När jag fyllde sjutton hade jag flyttat hemifrån och vill minnas att jag fick en servis med tallrikar, vita var de och jag ångrar än idag att jag gav den till ett x när vi flyttade isär.
Tjugosju var den mest ångestladdade åldern jag upplevt. Det var hemskt! Jag var ju liksom nästan trettio och inte längre typ tjugofem. Det var bara hemskt.
Nu fyllde jag med sju igen. Jag är inte typ trettiofem längre, jag är snart fyrtio.
Man kan ju säga att jag är typ fyrtio.
Fy, vad jag hatar att fylla någonting med siffran sju. Jag har redan ångest över att jag någon gång i framtiden (ev) ska fylla sjuttiosju. Kan det bli värre liksom?

Over, end, out

måndag 28 maj 2012

Bildutbyte

Idag skickade jag den här bilden till min fästman och skrev att kolla vad jag fick syn på! Då skickade han en bild tillbaka och skrev att han minsann hade en likadan. Så nu vet ni vad vi gjorde i helgen.
Och jag, jag bara ler!



Over, end, out

onsdag 23 maj 2012

Det känns som det går undan

Alltså, jag är verkligen kass på att blogga nu för tiden. Men, vet ni vad, vänner, det betyder att jag nog har ett liv numera. Jag har helt enkelt inte tid att sitta här och knattra. En del beror det nog på att jag har en iPhone också, jag sitter nästan aldrig vid datorn längre. Det beror i sin tur lite på att min dotters dator är trasig så hon har min dator inne på sitt rum mest hela tiden. Och här inne vill inte jag tillbringa mer tid än nödvändigt, alla som har tonårsbarn eller själva har varit tonåringar för inte allt för länge sedan vet varför. Alltså bloggar jag inte så mycket. Visst, jag kan ju blogga från iPhonen, men helvete, det tar ju åratal att skriva på det yttepyttiga tangentbordet. Orkar bara skriva korta bloggar då och det gör jag ju ibland. Då blir de för det mesta rätt meningslösa också. Det händer det ju att de blir ändå, men i alla fall.
Nog dravlat om det.

I går kväll satt vi och drack kaffe på altanen och pratade lite löst om att gå ut med hunden bara för att ha något att göra. Vi åker hoj, sa jag och i samma ögonblick var vi halvvägs ute i hallen med skinnbrallorna halvvägs upp på låren. Slängde på oss jackorna i farten och var ute och iväg innan hunden hann resa sig och fatta att han nyss gått miste om en promenad. Å, jävlar vilken bra idé det var! Det var helt sjukt skönt att åka igår. Precis lagom väder, inte för varmt, inte för kallt. Inte så blåsigt och härligt solsken. Knappt någon trafik och vi bara njöt.

Ser på klockan nu och inser att jag måste slänga ihop en tonfisksallad, kleta lite smink i fejjan, dra på mig arbetskläderna och dra, annars kommer jag för sent till jobbet och det känns lite onödigt.

Smell you later, som Bart säger.

Over, end, out

tisdag 22 maj 2012

Altanhäng

Äntligen lite fint väder! Synd att man sovit bort hela dagen. Njuter lite på altanen innan jobbet.

Over, end, out

onsdag 16 maj 2012

Urblåst i huvudet

Tom i skallen. Med andra ord trött som en bäver.
God Natt!

Over, end, out

tisdag 8 maj 2012

Älskar dig

Bara världens underbaraste pojkvän skär till små hjärtan av morötter och lägger i ens matsäck till jobbet.
Jag säger det igen,
Jag är världens lyckligaste tjej!

Over, end, out

måndag 7 maj 2012

Helt vansinnigt

Jag är fortfarande helt vansinnig och crazy kär i min underbara, härliga, glada, goa, fina, snygga, roliga och helt enkelt fantastiska pojkvänn.
Jag blir så glad i hela kroppen vareviga dag tillsammans.
Älskar, älskar, älskar dig, Oxfilén, så där sjukt och skruvat mycket. Så där så att det ibland gör ont i bröstet och jag nästan bara vill gråta för att jag är så glad att du vill vara med just mig.

Over, end, out

fredag 4 maj 2012

Glada lappars vecka

Fick en fin lapp i natt igen. Inte av Oxfilén men väl av lossningsstället som glömde ställa ut trucken igår så att jag fick ett helvete att lossa.
Jag förlät dem såklart!



Over end out

torsdag 3 maj 2012

Konstaterande

Har just konstaterat att jag har den bästa killen som finns. Hade en redig pissnatt på jobbet där jag fick dra av 25 svintunga pallar med handjagaren och var så där lagom skitarg och helt slut i kroppen. Skulle ta mig en macka, som min goa kille gör i ordning till mig varje kväll, när jag i smörgåspåsen hittade denna gulliga lapp. Plötligt var pissnatten glömd och jag kände mig full av rosa fluffig sockervadd.
Lycklig säger jag, lycklig är jag.

Over, end, out