Vem är hon den där Chaffismorsan?

En del tycker kanske att jag är lite hemlig här på bloggen och det stämmer bra det. Det är inte så att jag inte står för allt jag skriver här, för det gör jag. Jag vill däremot inte att mina barn (ja, jag har tre stycken, det vore ju konstigt om jag inte hade några när bloggen heter Chaffismorsa) ska behöva stå till svars för saker som jag skriver här. Ibland skriver jag ganska så utlämnade och det är inget jag anser att de ska behöva ta skit för.
Många som läser min blogg känner mig ju ändå IRL men jag lämnar inte ut adressen till folk som jag inte litar på. Och jag litar på att de jag litar på inte lämnar ut sidan till folk som inte är kloka eller så. Till dags dato har jag aldrig fått en enda negativ kommentar och det är jag stolt över!
Annars så är jag en helt vanlig tjej mellan trettio och fyrtio år med (som sagt) tre barn och en boxer här hemma. Jag jobbar som långtradarchaufför och kör ett ekipage som är 25,25 meter långt.
Har numera en härlig brandman också som förgyller mina dagar med pussar och massor av Arnevitsar.
Bor i mitt egna hus och renoverar konstant fast med stundtals långa uppehåll.
Jag inbillar mig att jag tycker om att laga mat (fast det gör jag egentligen inte) och tror att jag är bättre på att fotografera än vad jag egentligen är. Älskar min familj, min hund och när det händer saker omkring mig.
Ja, det var väl det hela.
Frågot mottages tacksamt och besvaras antagligen.
Kram på er!

Over and out