måndag 9 februari 2015

Trådlös men inte mållös

Äntligen mina vänner kan jag börja blogga igen för jag har köpt mig ett trådlöst tangentbord till min padda. Åh, tänk vad lite som kan göra en glad här i livet. Det är ju bara så jobbigt att blogga på paddan annars för mina fingrar är lite för klumpiga för att skriva på det där minililla tangentbordet. Förhoppningsvis gör det några av er glada också om jag kommer tillbaka och bloggar för det har ju minsann inte varit så saftigt på den biten de senaste halvåret eller så.
Annars då, hur flyter allt på? Jo, tack det får lov att gå. På jobbet trivs jag utmärkt och det enda som egentligen stör mig just nu är att mina tummar och händer spökar väldans. Har varit på röntgen och ska tillbaka till doktorn nu på fredag och då får jag väl svar på röntgen och om jag eventullet ska skickas vidare till reumatologen. De misstänker att det kan vara så att jag har samma som min käre far, dvs reumatoit artrit, RA. På fredag får jag väl iallafall svar på om det syns något på röntgen eller inte. 
Vi får se, helt enkelt. Det sjuka är att jag ibland hoppas på att det ska vara det, för då finns ju iallafall några bromsmediciner och så kan man kanske få lite bättre smärtlindring än enbart alvedon, som för övrigt inte hjälper ett skit. Men i nästa sekund så kommer man ju på bättre tankar för det klart att jag inte vill ha det! Som man har sett på hur pappa har haft det så länge jag kan minnas, vill jag ju inte ha det. Men jag orkar inte med att de inte hittar någonting heller för då får jag ju ingen hjälp, utan det blir samma visa som med axlarna och höfterna, dvs ingen hjälp (läs, man blir inte trodd). 
Skit samma, vi får se hur det blir.

Annars är allt bara fint. Vintereländet börjar ju ändå lida mot sitt slut, trots att snön kom tillslut. Men om man tänker i veckor så är det ju faktiskt inte så länge kvar nu. När Oxfilen och jag var ute med Snajdarn idag så såg vi hur snön smälte framför ögonen på oss. Då längtar man så det värker i kroppen efter våren.

Nu hör jag att Trean är klar nere i duschen och jag tänker hoppa in där så, på återseeende kära ni.

Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar