tisdag 27 september 2011

Jag fick en Award

Alltså jag är verkligen kass på att uppdatera nu för tiden. Det finns helt enkelt inte tid till det, hur mycket jag än vill (nu ljuger jag och det vet ni också. Jag tar mig helt enkelt inte tid till att blogga. Så krass är sanningen.) Men jag läser ju såklart alla andra bloggar som jag brukar följa och fick syn på att jag fått, inte bara en utan två, awards. Då blir jag glad i kroppen men får också lite dåligt samvete för att jag inte hinner blogga till er. Men ni vet ju hur jag är, rätt var det är så blir det massor skrivet igen. Bara ni orkar stå ut och kolla min blogg lite då och då.
Nåja, tillbaka till awarden nu då. Först fick jag den av min fina vän Rocktjejen och sedan av min kära kusin och vän SmallThingsInLife. Tack kära ni och här kommer det hela.

Award

Varför började du blogga?
Jag började blogga för att jag alltid, ända sedan jag var liten, har haft ett stort behov och en lust att uttrycka mig i text. Jag har alltid skrivit dagbok och att skriva är lite av en passion för mig. Orden liksom bara kommer utan att jag behöver fundera på dem. Såklart så funderar jag och reflekterar över vad jag skriver, men just när jag skriver så bara kommer orden utan att jag tänker på dem. Ibland suddar jag bort långa, långa inlägg för att de är för virriga, eller för politiskt inkorrekta eller helt enkelt för att de är så dåliga och tråkiga och inte innehåller något av värde för någon, inte ens mig själv. Sen är man väl som alla andra, att man vill ha sig en plats i världen och synas och höras i alla fall på något sätt och i alla fall någonstans.


Vilka bloggar följer du?
Jag läser mina IRL vänners bloggar och en hög med bloggvänners. Det blir några stycken och jag orkar inte alltid plöja igenom alla på samma dag utan brukar uppdatera mig när det regnar. Komma ifatt, liksom. För jag läser dem, förr eller senare.


Vilka favoritfärger har du?
Svart, svart och svart. Sedan gillar jag rött, lite. Och lite vitt.


Vilka favoritfilmer har du?
Min absoluta favoritfilm genom tiderna är "The big blue" från 1988. Den är så vacker. Hela filmen, handlingen och hur själva filmen är filmad. Vacker. Jag kan se den hur många gånger som helst.


Vilket land drömmer du om att besöka?
Förut ville jag inget hellre än att åka till Australien. Sedan insåg jag att hela landet kryllar av äckliga insekter och farliga ormar. Nej, tack. Jag säger Nya Zeeland istället.


Det var det hela. Nu är det ju meningen att jag ska skicka den här vidare och det ska jag också, men inte nu. För nu ska jag steka pannkakor till tre hungriga barn. 


Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar