fredag 21 december 2012

Bäst att vara ren under, då undergången stundar

Idag ska jorden gå under, i fall att ni har missat det. Så, jag sitter väl här och väntar får vi väl se hur länge det dröjer. I vanliga fall på fredagar brukar jag ju städa och så hade man nog kunnat tänkt sig att vi skulle ha åkt och handlat när Oxfilén kommit hem, men idag känns det ju onödigt. Det spelar ju ingen roll om det är lite skit i hörnen om ändå jorden ska gå under. Och handla är ju helt onödigt, det kommer ju inte att bli någon middag i alla fall. Fast det klart, den kanske väntar med att gå under till kvällen och då vill vi kanske ha lite kvällsmat i alla fall. Men det finns nog något i frysen jag kan ta fram, det känns ju ändå onödigt att åka och handla bara för en kväll.

Om jorden nu mot förmodan skulle råka bli kvar och inte gå under så ska vi vara barnvakt i kväll till liten Tussa på två år. Det var minsann inte igår man hade några sådana småttingar sovandes hemma så det blir nog spännande. Eventuellt får vi nog några större extra barn hemma med så det kan nog bli fullt ös här fast Trean åker till sin far och Ettan är hos Flickvän.

Undrar om man kan få tillbaka pengarna man lagt på julklappar om jorden går under, känns ju lite sura pengar att kasta ut om det ändå slutar med död och förödelse. Får kolla upp det där efter elva fikat, om vi är kvar då.
Nehej, bäst jag kilar iväg och byter underkläder, känns som värdigast att ha det i fall jorden nu går under.

Over and out

1 kommentar:

  1. äsch! =) jag väljer att tro på den verisionen att vi från nu skall gå mot bättre tider,att skit rensas bort och att vi alla kommer att få det bättre=) Fram tills det smäller alltså;=) KABOOOOM ;=)

    SvaraRadera