tisdag 29 december 2009

Bambi på hal is, eller var det matte på hal is?

Inga kids hemma. Inte ett endaste litet eller stort barn hemma.
Trean är hos sin far och de andra två har åkt till en av extra papporna för att hälsa på en vecka eller så. Bio pappan har vi som vanligt inte hört ett ljud av under julen, men det var ju inte direkt oväntat. Tur att de har flera stycken superbra bonuspappor som bryr sig om dem. Tur är också att deras flickvänner är förstående och bra tjejer så att de får komma till dem. Ettan och tvåan åkte med till treans pappa och hans flickvän dagen innan julaftonen och sov över där. Nu är ettan och tvåan hos en av extrapapporna och hans tjej och bor där en vecka. Jag beundrar dessa supertrevliga tjejer som bjuder in mina ungar i sina hem.
Tack!

Med alla barnen ur huset skulle man ju kunna tänka sig att vi lever rövare och drar omkring som att vi inte hade barn. Det gör vi inte. Vi sitter här hemma som ett par pensionärer och stirrar i väggen.
Man blir totalt handlingsförlamad när kidsen åker bort.
De fattas mig. Alla tre.

Är sjukskriven från jobbet. Mår inget vidare. Vi får se hur det blir i morgon.

Gick en promenad med den lilla lunsen idag. Det är isgata överallt så det var minsann med livet som insats jag gjorde den där promendaden. Livsfarligt.
Jag var glad att jag kom hem utan brutna ben eller armar.
Annars hade ju det varit snyggt, då blir det inte till att jobba på ett bra tag. Inte så lätt att köra lastbil med brutet ben.
Jag ser det framför mig. In i bilen med kryckor och gips och elände. Ut vid lossningarna och hoppa runt på ett ben med trucken. Man kanske kan använda den som en slags rullstol och åka runt med grejerna. Eller också inte.
Nej, det skulle nog inte bli så bra, får försöka att hålla mig från att dratta på ändan när jag är ute med odjuren.

Antar att resten av dagen blir som den har varit hitills, soffläge.
Japp, så får det bli.

Over and out

1 kommentar: