fredag 24 februari 2012

Jag är helt chockad!

Sitter hemma i köket efter en natt på jobbet och undrar fortfarande vad som hände. Jag är mer eller mindre i chock och fattar ingenting.
Det gick verkligen som på räls i natt, ingenting strulade, och det snöade inte ens!
Verkligen en chock, det var nästan, nästan så att jag råkade förnöjsnynna lite där innan jag kom på mig själv. Förnöjsnynna, på jobbet?! Herre Gud, hur skulle det se ut? (Mer låta när jag tänker efter. Svaret på det är troligen förjävligt, men å andra sidan gör ju inte det något när man jobbar natt och är ensam för det är ju ändå ingen annan än en själv som hör det. Om det inte råkar gå förbi någon jeppe precis när man råkar förnöjsnynna. Och tänka, -Bäst att skynda sig förbi, det där är nog ett riktigt psykfall!)
Var var jag? Jag jiddrar så att jag tappar bort mig själv.
Jo, visst ja, det gick bra på jobbet.
Det enda som hände var att det kom ut en tjej och tyckte att jag förde oväsen när jag lossade. Jo, fast bor man mitt i centrum precis vid en gågata med butiker får man nog eventuellt räkna in det. Eller jag kan ju ha fel. Jag smög i alla fall med trucken resten av lossningen (fråga inte hur man smyger med trucken, det går ju såklart inte, jag lossade ju på som vanligt. Men tjejen var i alla fall trevlig efter att hon fått skälla av sig lite).
Nehej, god vänner, memoryskummet ropar där nere och undrar var jag är så det är väl bäst att galoppera ner för trapporna, ta en gir genom duschen och sedan göra ett svanhopp rätt ner i bingen för det är väl ingen risk att det blir en kalasnatt till?

Ja, visst ja. Kronprinsessan fick en kronprinsessa. I fall någon nu missat det så har jag nu meddelat detta. Så, skattebetalare, ännu en mun att mätta.

Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar