tisdag 19 juli 2011

Sjuttiofem eller fem?

Igår kände jag mig så där trött i hela kroppen ni vet. Man liksom släpar sig fram och allt känns jobbigt, som att gå upp för trappan till exempel. Allt, allt, allt känns motigt och jobbigt och tungt. 
Åkte till stan med Mamman för att se om lite shoping kunde liva upp, men inte ens det hjälpte. Jo, först, lite, men sedan ringde de stora barnens farfar och var arg på mig för att det inte passade att barnen åkte med han på semester torsdag till lördag denna veckan. 
Jag svarade att det inte passade eftersom de kommer hem på onsdag efter att ha varit borta i en och en halv veckan, deras lillebror kommer hem på fredag och har fyllt år medan han varit hos pappa, så vi ska ha kalas för han på fredag och för att vi åker på semester på söndag. Men farfar tycker att jag är elak som inte låter han träffa sina barnbarn.
Ja, det klart han har rätt, gudars vad elak jag är. Varför skulle jag vilja vara med mina egna barn på semestern? Varför skulle deras lillebror vilja ha dem med på sitt kalas? Varför skulle vi behöva tvätta en och en halv veckas tvätt när vi ska på semester? 
Men han tyckte som så att jag kan ju träffa dem hela året, varje dag. 
Ja, men jag jobbar hela året och han är pensionär. Men han kunde INTE tänka sig NÅGON annan helg att träffa dem än just när jag har semester.
Jag suckar och tänker att det är jobbigt med sjuttiofemåringar som är som femåringar i huvudet.

Tog en promenad med Snajdarn igår. Precis då bestämde sig himlens alla portar för att släppa lös mer regn än som kommit på hela sommaren förut. Jag upptäckte att mina stövlar läckte. Hunden var inte nöjd. Vi gick hem.
Hoppas på bättre tur idag.

Over and out


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar