fredag 8 februari 2008

Köra med bilkärra, varför är det svårt?

Hur kan det komma sig att jag tycker att det är lurigt att backa med en liten sketen släpkärra bakom personbilen när jag gladerligen backar varje dag med ett stort lastbilssläp? Konstigast av allt är att jag har kört lastbil med jigg vilket beter sig precis som ett bilsläp (alltså ratta "åt fel håll") och det är inga problem, men med pb blir det fel, fel och åter fel. Alltså jag kan ju, det är ju inte det, men det känns knackigt och lurigt. Men lb är det ju bara att backa liksom. Men det klart, jag backar ju med lb och släp varje dag och kör med pb och kärra en gång om året, typ. Kanske är det inte så konstigt ändå.

Har spelat play station med äldsta grabben idag. Först spelade vi James Bond och jag höll på att skratta ihjäl mig! Allvarligt, det var så otroligt komiskt. Sen spelade vi ett Snowboard spel och jag sög så mycket att både ungarna garvade åt mig. Då blev jag lite stött och satte mig här istället. De kan ha sitt gamla ps för sig själva *mumel, mutter*

I morgon kommer lillgrabben hem! Jippi, jag längtar mig blå efter honom. Saknar honom hela tiden han inte är hos mig och det känns alltid som att en bit av mig fattas när han inte är här. Mitt hjärta är ju uppbyggt av tårtbitar, brukar tänka mig att det är som spelpjäserna i TP. Och när han är hos sin pappa känns det som att jag har missat en "klutt" och den fattas mig hela tiden, ända tills han kommer hem igen. Så i morgon kommer jag att vinna TP, för då är han hos mig igen.

Ledigt från jobbet idag, men vad hjälpte det? Har jobbat hemma hela dagen, tippen med massa skit, städa hela huset och sen hinna med att gojsa ihop lite käk mellan varven. Men nu är jag massa skit fattigare, mättare i magen och det är städat och fint. Och det kommer det säkert att vara en halvtimme/timme till. Sen har allt raserat igen. Men sånt är livet.

Alltså hela huset stinker av fyspray! Katteländet hade rotat i blomkrukan idag och pv skulle vara lite snäll och spraya fyspray på blomman. Jo, det var snällt men en hel flaska? Det stinker så att jag tror inte att det kan kallas fyspray för katter längre utan fyspray för alla.

Men allvarligt, hur ofta använder man bokstaven "Y"? Jo, det kan jag tala om, för den jädra bokstaven har lossnat från mitt tangetbord och det är väl märkligt att man då helt plötsligt behöver bokstaven "Y" hela tiden. Tex ordet fyspray, inte bara ett "Y" utan två. Nog om det.

Ledig i morgon med, men har ju 40 mil att åka och hämta barnet, så det känns som en arbetsdag. Men det är med ett leende på läpparna som jag åker i morgon för tårtan blir ju hel.

Tack och hej, kattfyspray.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar