måndag 11 februari 2008

Vilse i pannkakan

Pv och jag var ute och gick en låååång promenad idag, vi var väl ute nästan två timmar. Det var superskönt och det börjar kännas som lite vår i luften. Gick och strosade lite runt i kvarteren i andra sidan stan och så skulle vi gena lite genom en skog, tänkte vi. Jo, men det var ju en lysande idé, eller också inte. Det var surt i backen och geggigt överallt så vi fick hoppa och skutta som andra bergsgetter. Tur att vi är så smidiga, eller hur var det? Dividerade lite om var vi skulle komma ut och var typ överrens om att ungefär där kommer vi att komma ut sen. Det gjorde vi inte. Men och andra sidan hade i fel båda två och det var ju skönt för husfridens skull.

Eftermiddagen och gårdagen tillbringade vi i trädgården. I dag har vi eldat upp en massa skit som låg i garaget, gamla bräder som legat sen de förra bodde i huset. Skönt att bli av med det. Grävde en massa i landen också, det är ju inte alltid man kan göra det i februari. Men ingen är ju gladare än jag att det inte är snö och skit. Med det jobbet som jag har så gillar man ju inte snö något vidare.

Det har varit lugnt och fint i helgen, inte ens en liten öl eller ett enda glas vin. Faktiskt skönt att slippa vara dageneftertrött och slö hela söndagen. Men nu är jag ju på den här förbenade söndagen igen. Alltid lika värdelöst med söndagar. Börjar inte föränn kl 07:30 i morgon och jag får ju trösta mig med att det iallafall är sovmorgon!

Ha dé gott, isterflott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar