fredag 25 januari 2013

Vi kan tjäka tunbörule

I går somnade jag, dessutom som en sten och sov tills klockan ringde utan att vakna en enda gång. Det var skönt och mycket, mycket välbehövligt. Jag tror att det måste ha varit för att jag hotade med stekpannan.
Tyvärr vaknade man till en grå dag och det känns extra tråkigt efter en hel vecka med soliga och vackra dagar. Men det gör ingenting för idag kommer min lilleman Trean hem, så det blir en solig dag ändå. Helt overkligt att redan få hem han, han åkte ju nyss.
Jag frågade han på Skype här om dagen vad vi ska äta i kväll, det brukar vara han som bestämmer det på fredagar när han kommer hem, men han visste inte riktigt sa han. Men så igår fick jag ett sms där det stod: "Vi kan tjäka tunbödsrule".
För det mesta brukar han välja typ potatisklyftor, oxfilé och svampsås (såsen är inte för att han tycker det är jättegott, det är för vår skull) men den här veckan blir det alltså tunnbrödsrulle. Passar mig bra, den här månaden är ju rent bedrövlig när det gäller pengar, blir lätt så när det är januari och jag är sjukskriven. Och tunnbrödsrulle är ju inte så fel alls när man gör den hemma med riktigt mos och en jävla massa räksallad.

Blev värsta hallihallået med Ettans ex igår. Jobbigt! Hon vill väl inte riktigt acceptera att det är slut utan messar och ringer till Ettan mest hela tiden. Hon hade dessutom lagt upp en video på Ettan på sin Youtubekanal och det var inte han så glad åt. Nåja, jag hoppas hon accepterar nu så att hon kan gå vidare med sitt liv och inte hänga upp sig på det här. Nu har vi i alla fall blockat hennes nummer för både samtal och sms i Ettans telefon och det kan ju vara skönt att slippa bli kallad för jävla svin och dylikt.
Jag önskar henne i alla fall allt gott här i världen och hoppas allt ordnar upp sig för henne.

Nu ska jag i alla fall ta med mig hunden ut och sedan planerar jag att städa av lite. Hoppas på att hinna in och handla en kamera till Treans dator också så att han kan Skypa med sin far under veckan som kommer.

En liten påminnelse till oss människor.
Tänk på att all skit man pratar kommer att eka runt i världen ett bra tag, även om det är saker man inte menar när man säger dem och även om det är lögner.

Over and out

5 kommentarer:

  1. Vilken go unge den är trean är. Eller ja jag vet det. :)
    Jobbigt läge för ettan, hoppas det ordnar sig med allt. Ge ettan en kram från mig.

    Vilket bra ordspråk du skrev sist. Ska sno det & lägga upp det så jag kan komma i håg det.
    Ska ej lägga ut det på i-net, för det var ju du som skrev det från början. :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Nu med tunbörule i magen känns det som allt ordnar sig! :)

    SvaraRadera
  3. Haha åh! Han är väl för go!!

    SvaraRadera
  4. Hoppas de löser sig för ettan ....

    Och AMEN till dina sista rader...

    SvaraRadera