torsdag 12 november 2009

Köp lite nytt, dumpa lite gammalt

Jaha då är man ledig några dagar igen då. I går var första lediga dagen och den tog jag helt sonika och sov bort. Värdelöst men skönt.
Idag har jag varit och shopat lite och genast så känner jag mig gladare än på länge. Tänk vad det kan göra att bränna lite pengar.
I förlängningen blir man väl ändå deppigare när man inser att man är pank men det var i allfall roligt för stunden.

Sitter och försöker ladda inför att palla att orka åka till tippen med ett lass med skit som ligger och är i vägen. Gamla emballage, tidningar, glas och massa annat junk som ligger och skräpar både ute och inne.
Ska tvångs komendera ut två stycken barn som ju har lite att arbeta av. De säger inte så mycket, gör mest som de blir tillsagda vilket borde innebära att de fattar att de gjort fel. Alltid något.

Var en snabbis till jobbet idag för jag åkte hem med reservnyckeln i fickan. Klantig är man ju, det ska gudarna veta.
I går körde en av våra extrachaufförer min bil och då tog han och backade sönder dörren på släpet som precis varit inne på reparation för nästan 100 000 kr. Det känns kul. Eller inte.
Men det händer alltid något med grejerna, han man varit ledig några dagar och kommer tillbaka så är det alltid lite nya repor och sönderkörningar. Varför kan inte folk orka gå ut och titta innan de backar, är det så jobbigt? Hur lång tid tar det att gå ut och titta innan man backar ner? 20 sekunder?
Visst man förlorar 20 sekunder men vinner kanske flera tusen i reparationskostnader.
Men det är väl helt enkelt för jobbigt.
Det är klart att det händer saker i bland men varje vecka? Hela tiden?
Suck

Nej, nu sparkar jag mig själv i häcken och drar till tippen. Måste bara kolla så att det är öppet, annars blir det lite lätt onödigt arbete att plocka in skiten i bilen och sen plocka ur det hemma igen.

Over and out

1 kommentar:

  1. Vaa? Ska ni slänga nåt kul??? Sist jag var med F på tippen så släpade jag med saker hem av erat... =)
    Ska vi byta grejor en dag??

    Kram
    L

    SvaraRadera