torsdag 11 februari 2010

Svalde väl en och annan liter vatten

Åkte till badhuset med kidsen idag och jag kan säga så mycket som att det var mycket länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde idag.
Tänk att vågor kan vara så vansinnigt kul. Man hamnar under vattnet, skrattar, får hela truten full med vatten, skrattar och hostar om vartannat, får nästa våg över sig, drunknar nästan, skrattar ändå mer. Och sen börjar det om.
När vi kom dit så talade tjejen i kassan om att skoan hade friluftsdag och var där och badade. Åh, grattis, alltså hur många hormonstinna tonåringar som helst.
Det var det också. Grabbar med ny målbrottsröst och tjejer i på tok för små bikinis.
Men efter någon halvtimme var det dags för tonåringarna att fara hem så då var vi tre familjer i hela äventyrsbadet. Observera vad jag skrev, tre familjer. Inklusive oss.
Stora kidsen och jag åkte rutschkana tills vi nästan slitit ut badbrallorna i arslet.
En otroligt trevlig och rolig familjedag när allas mungipor var åt rätt håll, dvs uppåt.

Det behövdes verkligen en stor fet energikick idag med tanke på att i morgon kväll börjar jobbarhelgen. Torsdag, fredag och lördagnatt tillbringar den här tjejen på jobbet. Så räkna med mer snö.

Over and out

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag gillar verkligen din blogg...
    Du skriver på ett väldigt humoristiskt sätt=)
    Får mig att le;)
    Kul att ni fick en bra dag i badhuset!
    /Jessica

    SvaraRadera
  2. Chaffismorsa12 februari, 2010

    Hej själv!
    Vad roligt att du gillar bloggen. Ibland blir det bara massa blaj och ibland blir det lite allvar. Roligt är det att skriva för det mesta men ibland ids man bara inte. Ja, du vet ju själv hur det är :)
    Ha det bäst,
    Kram

    SvaraRadera