tisdag 30 mars 2010

Banjomusik och bajs

Det gick åt helvete med tandläkaren. Tvåan och jag kom iväg som vi skulle, letade parkering i en kvart innan vi slank in före någon snobb i en Volvo V70 (Ha ha, alltid lika skönt) och kom så in på tandregleringskliniken. Hej, hej, det här är min dotter Drutten Svalbacksson som har en tid här klockan elva.
Hon hade mycket riktigt en tid klockan elva men inte på måndagen utan på onsdag.
Tackar så mycket Speciell vän.
Som tack för det så får han åka dit med henne i morgon för då jobbar jag.

I går hade vi bara en slöar dag, det blev inte så mycket vettigt gjort. Däremot så körde vi väl upp nästan en tank med soppa med bilen. Åkte runt och tittade lite på en det enda än det andra. Hamnade till slut ute på någon bondvicha och var livrädda att det plötsligt skulle stå någon hillbillie med högaffel och bössa i högsta hugg. Ni vet så där som i Amerikanska B skräckisar, så där tandlös och skitig och man hör banjomusik i bakgrunden.
Som tur är såg vi bara några vanliga bönder som såg rätt beskedlig ut.
På kvällen hyrde vi Saw 5 (appropå B skräckisar från USA) och den vill jag under några som helst omständigheter inte rekomendera någon att hyra. Bortkastade pengar så att det skriker om det. Så hyr den inte, se den inte ens om någon försöker att tvinga er under pistolhot.
Skitfilm.

I dag däremot har jag varit ute och städat upp det värsta skiten här ute. Hackade lite förstrött i en snövall också och hoppas skiten smälter bort fortare än kvickt. Man kan riktigt känna våren idag, underbart.
Hundpromenaden var som vanligt en dragkamp och ett evigt kryssande mellan högar av avskräde.
Ska det verkligen vara så svårt att böja sig ner, ta skiten i en påse och slänga den i en soptunna? Torkar de sig inte i häcken och spolar heller?
Jävla skitkorvsäckelpersoner.
Sen såg jag att det ligger tre högar med bajs på vår tomt.
Antigen är det lillflodis som snabb bajsat under något obevakat ögonblick eller så är det Speciell vän som inte haft tid att vänta när någon varit för länge på toa. Fast högarna såg rätt små ut så det var nog hunden.

Tror jag ska vila mig lite för i natt är det jobbarnatt. Jag ska i allfall låtsats som det så kanske Speciell vän dammsuger under tiden.

Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar