lördag 1 augusti 2009

En boxer, två boxer, tre boxer, fyra boxer...

I dag känner jag mig lite bättre i min hals och då gäller det ju att överdriva. Gick ut och rensade häcken, tog tre kids med mig som hjälp. De var faktiskt till hjälp, i allafall i en halvtimme, sen var det mycket runt om som lockade. Men de var med ute i allafall och ett och annat ogräs fick de allt med sig.
Flodhästen var med och var i vägen. Fast det är ju bara underbart, han är allt bra söt den lilla gynnaren.

När vi nästan var klara så kom Flodhästens uppfödare och lämnade av hundmat. Han hade med sig Flodis mamma och två av sina andra boxrar. Flodis är verkligen lik sin mamma, hon har lite, lite mera vitt annars är de kopior. Det är alltid roligt att träffa både han och hans hundar, de är trevliga både två och fyrfotingarna.
Flodis känner så väl igen uppfödaren, det märks och han hoppar och skuttar som en tok när han dyker upp. Nästa veckar har vi tänk åka hem till honom och hälsa på för då tar han hem Flodis syster som han delar med sin bror. Hängde ni med där?

I eftermiddag/kväll ska vi fara iväg och grilla lite hemma hos släkt till Speciell vän. Det ska bli trevligt, det blir både barn och vuxna så det blir väl full fräs kan man anta. Flodis ska med för de har en valp som är några månader äldre än honom så det kan som sagt tänkas bli full fart.

I morgon ska jag jobba igen. Nu var det ju allt ett tag sedan för jag har ju varit ledig några dagar plus att jag varit hemma och varit sjuk. När man, som jag denna veckan, varit sjuk på sina lediga dagar borde man få extra lediga dagar. Man hinner ju inte vila upp sig när man har fullt upp med att vara sjuk. Fy, attans, vad tarvligt att vara dålig på lediga dagarna.

Nu ska jag hoppa in i duschen och skvala av mig lite lera sedan häckrensningen.

Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar