fredag 18 september 2009

Fejkade magsjuka, grävde egen grop

Min kusin ringde idag och berättade att hennes mamma jobbade hos en kvinna som saknade en liten svartvit katt. Det visade sig att det var katten, som vi kallade för Frasse, som hörde hemma hos henne. Så nu är katten där den ska och vi slapp ha ännu ett djur hemma i vårt privata zoo.
Det underligaste är att det ändå känns lite, lite vemodigt. Vi vill verkligen inte ha några fler djur, men ändå... Det var en rar och trevlig liten gynnare. Det roliga var också att den inte var rädd för hundarna fast de är femton gånger större än den lilla luddbollen. Nåja, nu är den där den ska i allafall.

Åkte hem till en vän och hälsade på. Han var inte hemma men hans hund blev glad när den fick komma ut och leka med de här dräggeljepparna. Tyvärr så hade hunden ett ben på gräsmattan så han hade inte tid att leka med våra hundar, han hade fullt upp med att vakta sitt ben. Det såg lite roligt ut, våra hundar sprang och lekte och hans hund satt vid sitt ben och tittade avundsjukt på när de lekte.
Nåja, ut kom han och lekte gjorde han ju ända tills han såg sitt ben. Det roligste var att han själv varit och stulit benet i fråga från grannarnas hundar.

I morse kom tvåan ner och sa att hon mådde illa. Jag frågade om det gick magsjuka på skolan och hon sa att det gjorde det. Sen åt hon mackor, spagetti och köttfärssås. När hon sedan berättade att hon var jättesugen på pannkakor i morse så hade hon ju grävt sin egen grop. Ha ha, det är inte lätt att komma ihåg att vara sjuk hela dagen när man drar en vals på morgonen.
Ettan kom hem efter lunch med snuva, halsont och feber.
Det blir skoj för trean att komma hem i morgon, alla är sjuka. Jättekul.
Jättekul tycker jag att det ska bli att få hem han i morgon. Längtar så att det pirrar i kroppen. Underbara unge. Äntligen blir ligan hel igen och allt som det ska.

Annars är det inte så muntert här hemma. Tror vi skulle kamma hem medalj i tjurighets VM hur lätt som helst. Men det klart, ingen mår nåt vidare, mycket som borde göras och ingen orkar riktigt. Då blir det lätt så.
Hundarna verkar lite glada i allafall. Alltid något.

Over and out

1 kommentar: