onsdag 30 september 2009

Omelett, dagens huvudrätt

Gjorde det idag igen. Japp, klantade mig. På Sveavägen. Men nej, jag druttade inte omkull, men det gjorde pallen som skulle av där. Det var synd att det inte var varmt på trottoaren, då hade det blivit omelett.
Ja, just det. Inte en, utan två stora kartonger med äggkartonger(alltså kartonger med ett antal äggkartonger i varje. Alltså många ägg...) for i backen. Eller ja, hela pallen välte men som tur var gick inget annat sönder.
Man blir så glad också när vuxna människor som går, cyklar och åker bil förbi garvar och ropar när de går, åker förbi. Det var inte så långt ifrån att man slängde ett ägg i bakhuvudet på en och annan person som gjorde sig rolig. Det hade varit exakt hur skönt som helst att slänga ägget i bakhuvudet på någon lustigkurre och sen få se deras min när de vänder sig om.
Min chef tyckte att det hade varit en bra idé om det varit min sista dag på jobbet.(Eller i livet) Jag antar att han med det menade att han inte tyckte att det var en lika bra idé som jag tyckte.

Lämnade av släpet för reparation uppe i en av förorterna idag och körde hem med singelbil. Det kändes lite märkligt att inte ha något hänga efter och slänga. Bilen drog väldans lite sås också och det är ju trevligt. Speciellt nu när chefen bestämmt att vi ska köra så snålt som möjligt och håller koll på oss med bilarnas datorer. Så det gäller att sköta sig.

I dag inpulshandlade Speciell vän och jag en stycken tvättmaskin, en stycken torktumlare och en stycken diskmaskin. Speciell vän är som ett barn på julafton. Apropå vad Angie skrev i sin blogg angående bikers här om dagen.
Så nu ska här tvättas, torkas och diskas tills vi spyr.

Såg på reklamen till Efterlyst att en mamma tvingat sitt lilla barn att sno en
platt-tv. Smart, det skulle vi ju gjort idag, då hade det blivit billigt.
Skämt och sido, vad är det för fel på folk?
En liten stilla undran bara.

Over and out

1 kommentar:

  1. Biker är ju farliga.
    Min biker blir som ett barn så fort han ser en karta (!). Spelar ingen roll om han varit på stället där kartan är över eller inte. Skumt det där

    SvaraRadera