fredag 26 december 2008

Lego, lego och åter lego

Nu har jag byggt ett stycken postflygplan, en stycken brandstation, två stycken brandbilar, en stycken polisstation, två stycken polisfordon och en stycken stor polislångtradare. Men alltså, hur kul är det inte att bygga med lego! Jag är alltså 30+ och tycker fortfarande att det är barnsligt kul att bygga med lego. Skönt att lillgrabben är i lagom ålder så att jag kan bygga med gott samvete. Det blir svårare att förklara sen när han är 15 bast och jag leker med lego fortfarande :)

Svärisarna kom igår och det är trevligt att ha dem här (ja, faktiskt, jag gillar mina svärisar) och då kan jag fortsätta att ha det gott och lata mig. Det bästa är ju att när man har främmande som bor över så kan man ju inte hålla på att dra igång några större projekt just för att man har främmande. :) Perfekt!

Sms:ade min kära, sjuka vän igår och hon var skaplig i går, skönt! Jag är allt lite orolig för henne, hjälp mig att hålla tummarna att hon får hjälp efter jul och att det inte är något allvarligt. *håller tummar och tår hårt*

Jag var på arbetsförmedlingen i början av veckan. Jag vet ju inte alls hur det kommer att bli här efter jul, det har ju varit lite dåligt med jobb den sista tiden. Det vände så sjukt snabbt att man inte ens hann med att reagera. På bara någon månad så försvann det sjukt många chaufförsjobb, många kollegor blir utan nu efter nyår. Jag får nog allt hålla lite tummar och tår för min och pv:s skulle också, annars kan det bli jobbigt med pengar. Men det löser sig alltid! (Positiva tankar!)

Nehej, nu ska jag hoppa i duchen och se om man kan bli lite ren i dag med. Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar