måndag 29 december 2008

Tjejkväll fast på dagen :)

I dag har jag haft en heldag med två underbara vänner. Resa till IKEA (vad annars vi är ju ändå tjejer) med lunch och fika och en jävla massa skratt och tokerier. Det blir på något sätt sjukt mycket galna grejer när vi tre kommer ihop. Det är som att starta en maskin och sen bara fortsätter det. När vi satte oss i restaurangen inne på IKEA så åt vi först under lite tystnad, mest för att vi var så jädra hungriga (ja, mat är väl det enda som kan få oss tysta en stund) sen bröt det loss med tre gapskratt och hela, ja HELA, restaurangen glodde på oss som att vi hade åtta ögon var och en tretton, fjorton tentakler på våra huvud. En liten flicka vände sig verkligen runt och satt med sin glass två cm från munnen och gapade så stort att en hel familj gråsparvar hade kunnat flytta in, med möbler och allt. Sen sitter det ju alltid sjutton häxan-surtant och glor som om man vore det värsta avskrädet som någonsin funnits på denna jord. Fast jag såg också i ögonvrån en äldre dam som log och såg ut att fatta det där med att ha roligt :) Hurra för henne!



Som min kära mormor som vi var in till på hemvägen. Den damen vet fortfarande hur man har roligt. Underbart! Hon är nittio år snart och har en sån skön humor så att man alltid blir glad av att åka dit. Synd bara att jag är så jävla kass på att hälsa på henne. Jag tror alltid att jag ska bli bättre på det men inte då. Nehej, inte jag inte. Tror ju fortfarande att jag har så mycket annat viktigt att göra, men har man det egentligen? (viskar & skäms: nej)



När vi for från IKEA så bestämmde vi att vi var fikasugna och det skulle fikas på vägen hem. Det blev på en mack, den med snäckan, ni vet vilken jag menar :) Där inne blev det också babbel, bubbel och tok. Tur att killen därinne hade humor, annars kan vi nog vara lite skrämmande :) Killen var lite lik Håkan på "Färjan", stackarn. (Ja, killen på macken alltså, inte Håkan) Håkan är säkert snäll, men han är definitivt inte min kopp te. Som tur är.



Pv och jag köpte pizza ikväll, det kändes rätt ok, vem orkar laga mat när kidsen inte är hemma. Kan säga att det är väldigt tomt här hemma. Inte en unge så långt ögat kan spana. "Hallå" det är tooomt här. Öde. Jag är också tom, innuti, (Fast nu skramlar det ju runt nästan en hel vikingkebab i botten på magen så nu är jag nog inte så tom ändå) men det klart snart är de hemma alla tre igen och det är fullt ös igen. Och då är tp-tårtan full igen och jag är hel.



Pv åker till jobbet snart och då blir jag helt ensam hemma. Funderar starkt på att se en larvig och äckligt gråtig romantisk komedi eller något sånt patetiskt. Kan vara skönt att få gråta lite. Men det klart nu för tiden gråter jag ju som ett barn till exempelvis: Bonde söker fru och Home extreme makeover. Jag är så fruktansvärt patetiskt! Men det gåååår bara inte att låta bli. Jag kämpar och försöker men tårarna hittar alltid en liten kanal att spruta ut ur, vad gör jag för fel?!

Jag tror att det sitter några jättesmå fjompar i mitt huvud och driver med mig. Så här resonerar de:

-"Ok, nu ska hon se detta otroligt löjliga avsnittet av Extreme Home Makeover, dra på ordentligt på slangen nu, Bosse!"

-"Ha, ha, ja visst, Berra, nu ska vi genera henne ordentligt. Hon har främmande också."

-"JA! Perfekt, vi tar den tjocka slangen, ska vi dra på med lite snor också, för säkerhets skull liksom?"

Jag tror att det är så det funkar. Jag säger bara en sak:

-Jävla småfjompar, sluta plåga mig!!!-
Men nu ska jag umgås lite med pv innan han drar iväg för kvällen. Sen somnar jag troligtvis i soffan och vaknar med dräggel på armen och nackspärr.
Over and out

2 kommentarer:

  1. Haha inte e vi såå tokiga..JAG VILL OXÅ VA MED!!!
    Jag vann gråtkalaset igår med "Ensam hemma 2" :))

    SvaraRadera
  2. Ja, den filmen måste ju bara vara den sorgligaste i mannaminne, eller? Jag säger bara, tur att du inte såg ER i måndags! :)

    SvaraRadera