tisdag 14 september 2010

Idioter och bus undanbedes

Fick ett mail från en idiot idag. Idioten hade i allfall en god nyhet att komma med.
Duktig idiot.
Nåja, vad han annars skrev kan vi skita i för det gör jag. Skiter i det alltså. För det mesta som kommer ur hans mun vill jag lägga i samma kattlåda som min kära kusin håller på att lära sina kattungar att bajsa i.

Mamman och pappan var här nu i kväll och fick sig lite kladdkaka som Tvåan hade bakat. Det var ju inte mer än rätt med tanke på att både smöret och äggen i kakan kom från dem.
Pappan var på väldans bra humör och vi kom att prata om hans far, alltså min kära farfar. Pappan berättade att de hade en garderob under trappan när han var liten där farfar brukade gå in och harkla sig när granntanten kom hem. Hon bodde nämligen uppepå dem och brukade alltid harkla sig. Så när tanten kom hem och gick uppför trappan (harklandes) brukade farfar springa in i garderoben och harkla sig för full hals.
En härlig gube var han min farfar.
Men han har varit borta länge nu, men jag minns han med massor av värme.
Jag sa till pappan idag att det är synd att han inte fick uppleva att jag också blev lastbilschaffis precis som han själv och pappan.
Då sa pappan att han nog trodde att farfar visste det och att han nog kollar ner på mig från sin himmel och håller koll på mig.
Trevlig tanke att ha en skyddsfarfar som håller buset borta på nätterna.

Nu blir det tv en stund och sedan ska jag hoppa i säng med en tråkig bok så att jag somnar fort.

Over and out

2 kommentarer:

  1. Du får så gärna gräva ner det i kattlådan om det behövs. Finns så mycket skit däri, hans skulle säkert passa på botten någonstans.

    SvaraRadera
  2. Chaffismorsa16 september, 2010

    Ja, under all bajs gräver vi ner hela han! :)

    SvaraRadera