tisdag 30 november 2010

Rövåkning is the shit

Det är bra för er som gillar min blogg att jag har brutit foten, tänk vad mycket tid jag har att blogga på. Tyvärr så händer det ju inte så mycket här hemma att skriva om.
Det som händer är att jag sitt-ligger i soffan och är på Facebook eller tittar på TV. Sen hasar jag mig upp och ner för trappan för att försöka få något som helst gjort och för att få tiden att gå.
Pappan kom med en ledstång till trappan så nu ska jag bara lura någon att sätta upp den (säg bara till om du känner dig manad). Trappa utan ledstång är inte bra, inte bra alls. Det är helt livsfarligt att hoppa nerför trappan och helt omöjlig att hoppa uppför. Rövåkning is the shit.
Dammsög lite i köket på ren envishet.
Tvåan har i allafall tvättat och upptäckte då hur lätt det är. Vad bra sa jag när hon sa det, då är det bara att köra på. Hon fixade mat också och dammsög och torkade golvet i hallen. Ettan dammsög också, gick ut med soporna och tömde kattlådan.
Tur jag har stora kids, annars skulle det här vara riktigt bökigt.

Nåja, nu har jag ju fått till ett helt inlägg och det handlade inte om någonting, det är ju en bedrift i sig. Hoppas det händer något mer i morgon så att jag har nåt kul att berätta. Annars får jag väl börja leta i mitt huvuds gömmor och vem vet vad det blir då?

Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar