lördag 31 oktober 2009

De döda ligger i jorden och jag önskar jag var en snigel för en stund

Varit och hälsat på hos de döda. Det var inga som var uppe och gick idag men det var rätt mycket levande där och tände ljus hos sina nära och kära.
Det är ju just det som den här helgen handlar om, inte tigga godis.
Tyckte att jag hörde tvåan mumla om att klä ut sig. Jäkla unge, jag som sagt att det där är fjams och att mina barn inte ska gå och tigga. Vi får väl se hur det blir med det där. Men det klart, vi ska bort i kväll och de vi ska till har en dotter som är något yngre än den här damen och hon vill ju såklart klä ut sig. Men som sagt, vi får se vad som händer.

Varit ute en prommis med lunsen och flodis också. Flodis var allmänt muppig och for som en tätting mellan löv, pinnar och annat spännande. När jag släppte han lös blev han som vanligt galen och gjorde några rediga boxer race. Det ser så oerhört roligt ut när han spinger som en galning och nästan krockar med lyktstolpar och elskåp och benen far till höger och vänster. Han har liksom noll koll på benen när han springer, det är väl valptakterna som sitter i ännu så länge.

I kväll ska vi hem till goa vänner och äta, dricka och prata en massa. Det ska bli jättetrevligt. De här människorna är äkta och om dem tycker jag mycket.

Just för tillfället sitter Speciell vän och smörjer min tatuering. Det kliar så oerhört just nu så jag håller på att bli galen. Som tur är ska den ju smörjas in ett antal gånger under dagen och det är ju det närmaste klia man kommer.
Jag är så jävla nöjd med det, det värsta med den är att jag inte kan se den själv, det är lite surt. Den sitter ju lite illa till för det. Om jag varit en utomjording eller en snigel och haft ögonen på skaft så hade det kanske funkat, men så är ju inte fallet. Jag får nöja mig med vetskapen om att den sitter där och en glutt i spegeln då och då.
Fler kommer det att bli. Det är jag säker på.

Nu. Ett glas vin. Jajamensan.

Over and out

1 kommentar:

  1. Jag vill ha Alla helgona som den var förut. Utan en massa amerikansk dravel, tack

    SvaraRadera