tisdag 16 juni 2009

Knirr, knarr

Tandläkarbesök.
Ja, nu är det gjort i allfall. Gick dit med gråten i halsen och hjärtat i magropen. Tanden var trasig och dessutom var det ett hål där biten hade lossnat.
Stor spruta, laga, nöjd, få faktura, börja gråta, gå hem.
Någonting ditåt.
När jag låg där och fick plast dit tryckt och gaddis körde lite med den där lilla lampan som får det att torka. Då kom jag att tänka på amalgam. Säga vad man vill om amalgam men jävlar vad mysigt det var när de lagade med det. Det knarrade så härligt när de tryckte i det i hålet. Det lät inne i huvudet som när man går på riktigt kall snö. Då var det mysigare att gå till tandläkaren.

Hundarna har spunk. De far omkring som en tornado i vardagsrummet, jagar varandra och busar. Katterna fick ett ryck och gjorde samma sak så nu funderar jag på att anfalla Speciell vän, men det slutar alltid med att jag får på moppo så det är ingen bra idé. Jag hoppar det.

Banta inte om du är en del av den här familjen. Det står nu en enorm godisskål här och luktar gott. Men jag ska fanimej inte ta något. Jag fusk åt en massa på en snabbmatsrestaurang i går så jag har inget att fuska med just nu. Nej, jag får väl suga på en gammal skorpa eller äta några torra ormar istället.
--Tänk bikini säsong--
Fast det klart, vem fan behöver komma i en bikini, det regnar ju i allafall hela tiden.

En mysig vän ringde igår och bjussade med mig på en rolig sak nästa helg. Vad som är skit är att jag egentligen jobbar då, men chefen trodde att jag kunde få ledigt. Trodde. Ja, vad hjälper det, att tro. Jag måste ju veta för att kunna tacka ja. Men jag hoppas det löser dig för den här vännen är en av få som verkligen känns äkta och som jag kan vara mig själv med på alla sätt. Det är lustigt, vi har typ inte setts på några år men nu när vi träffas så är det bara som vanligt och vi snackar på om allt och inget. Det bästa är att jag kan prata med henne om allt och hon dömmer mig aldrig. Det har till och med hänt att jag talat med henne om mitt monster. Hon vet och förstår då hon själv brottas med sina egna odjur.
Tyvärr så vill jag ju helst inte göra ett skit utan Speciell vän och det suger på sätt och vis. Men man kan ju gå hem tidigt.

Nu är det snart dags att åka till jobbet igen. Tre nätter kvar. Sen är det midsommar och vad ska man göra då? Ja, inte vet jag, vi har noll planer. Funderar på att bara vara hemma och sitta på altanen, oavsett väder, och äta sill och potatis med en eller två nubbar till det. Man kan tänka sig att kvista över till mamman och pappan en sväng, de brukar vara hemma eller hos sina grannar så man kan ju alltid gå dit och få sig en bit jordgubbstårta, det har hänt förr. Då kan det hända att man får sig en öl eller en GT också och det är ju aldrig obehagligt.
Annars blir det nog lugna gatan, stora kidsen är ju hemma.

Nehej, kramas innan det är dags.

Over and out

2 kommentarer:

  1. Visst är det härligt med RIKTIGA vänner.
    JAg lagade mitt första hål när jag var 22 år och då var det med sånt där vitt, så jag vet inte vad du pratar om...

    SvaraRadera
  2. Chaffismorsa18 juni, 2009

    Ja, det är skönt med äkta människor. (Du är en sådan bara så att du vet det)
    22 år?! Jösses, jag kommer inte ens i håg när jag lagade första gången! Men jag vet att det var mjölktänder om man säger så...
    Tragiskt jag vet.

    SvaraRadera