fredag 22 maj 2009

Nu är han här!



Nu är han här, flodhästen.
Lycka!
Dessutom kom katten hem som varit borta i två dagar. Henne trodde vi aldrig att vi skulle se igen, vi trodde att hon var överkörd. Men när vi tog den första promenaden med flodhästen och lunsen så ropade jag på henne för hon brukar svara. Och plötsligt så var hon där.
Lycka!

Natten på jobbet blev bra, Speciell vän körde, backade och lossade. Jag hade tråkigt. Båda dyngförkylda, trötta och tjuriga. Men nu är det ledigt tills på söndag.
Skulle hämta flodhästen vid tolvtiden men försov oss rejält. När vi kom hem från jobbet så var väl klockan ungefär sju i morse och då var Speciell vän dålig och när han äntligen hittat sin medicin och la sig i sängen så la jag mig där med för att krama han lite och vips så sov jag med. Problemet var att vi var tvugna att vara i stan före klockan femton för att hinna till det enda helgöppna apoteket i närheten för att få tag i mer medicin till Speciell vän. Vi hann till apoteket och sen for vi och hämtade flodhästen, typ fyra timmar för sent. Pinsamt.
Men nu är han här, denna lilla underbara varelse. Finns det någor som är gulligare än en hundvalp? Som luktar så gott?
Ja, det ska väl vara ny bäbis och kattungar då.
Till och med mamman smälte som blockchoklad i vattenbad när vi svängde förbi på vägen hem för att hämta tvåan som varit där en sväng medan vi hämtade flodis.

Så sammanfattning:
Trött, lycklig, snuvig, glad, hängig.

Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar