fredag 18 mars 2011

Skräckens hus? Skjutna riddare och öron till snacks. Huvaligen!

Vågade inte åka till jobbet idag heller. Skulle jobbat dag idag, ja, alltså dagen. Det var några år sedan jag gjorde det, kan jag säga. Jag hade sett fram mot det faktiskt, men nu blev det ju inte som jag hade tänkt. I alla fulla fall så vågade jag inte åka för som ni nog förstår så är risig kista och chaufförsyrket inte en jättebra combo. Man har ju liksom ingen toalett på kontoret så att säga. Så det blev till att vara hemma fast jag mår mycket bättre. Jag var väl inte så sugen på att smittas heller, för det är ju inget man jättegärna ger bort varken i present eller till förmiddagsfikat.

Hemma blev det lite gjort istället för jag vågade ju inte dra iväg nåt längre. Städade och tvättade bilen och det var minsann på tiden, saltet satt som cement efter sidorna på den stackars rishögen. Hackade bort den med spackelspadar och spett. Nej, så illa var det inte, men nästan.
Sedan städade jag under altanen som är mitt förråd och allmän avstjälpningsplats. Där hittade jag ungefär tio saker som tillhör FDSV (För er som inte fattade det där kommer en översättning här: Före detta speciell vän. Funderade ett tag på att döpa om han till ospeciell vän men det lät så taskigt på nåt sätt.) Så nu är jag ensam ägare till huset och allt där i.
Mitt! Mitt! Mitt! Allt är mitt! Mouahhahhhaahahah!!!
Nej då, det finns säkert något jag har lånat om jag tänker efter. Men ändå.

I morgon ska Trean ha sitt första prov någonsin och det blir om rymden. Förhörde han på det i dag och han kunde allt som rinnande vatten, då blir man glad i hjärtat. Sedan ville han ha Fattiga riddare till middag och det tyckte jag att han kunde få. När vi åt satt han och skar i den arma smörgåsen och den sköt liksom iväg från tallriken varpå han utbrast:
-Mamma! Jag sköt den!
Och då var det ju omöjligt att inte kommentera det med:
-Oj! Inte nog med att han är fattig, nu blev han skjuten också.
Roliga familjen va?

Nu ska jag gosa med en snygging här i soffan. Tyvärr har han lite dålig andedräkt efter att ha satt i sig några inneröron som snacks. Grisinneröron, smaskigt värre.

Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar