tisdag 15 juni 2010

Tar en Latte med Mr Walkman på Seven Eleven medans Danne och Vickan vinkar åt folket

Jag håller på att gå in i trötthetslandet. Det är alltid roligt för nästan allt blir kul då.
Som tex flygande glassar och överkörda grävlingar. Sådant som inte är så där jätte, jätte kul i vanliga fall men som är så hysteriskt roligt när man är i la-la land.
När jag går av jobbet så brukar jag försöka hålla mig vaken hela dagen utan att sova efter nattens jobb och nittionio gånger av hundra hamnar jag i det här flummiga, lulliga landet av skratt och fjams.
Ibland hamnar jag dock i det där mindre angenäma surfittelandet och det är inte lika kul, i allfall inte för omgivningen.
Speciell vän är ingen vän av surfittelandet.
Troligen ingen annan heller.
Allra minst jag.

På lördag jobbar jag och då är det dags för Bröllopet med stort B. Prinsessan ska få sin (grod-)prins och de ska leva lyckliga i alla sina dagar. Gärna för mig.
Misstänker dock att det kan bli lite trafiktrassel under dagen där uppe i huvudstaden. Skulle inte förvåna mig och jag får punka eller något och hamnar mitt i den där sabla kortegen.
Jo, det vore ju fint om ni som tänker sitta bänkade framför tv:n med era chipskålar och läskflaskor får se mig i skitiga arbetskläder stå och klia mig i huvudet bredvid lastbilen och muttra.
Fast det klart, jag hörde på radion i dag att de ska plocka ner trafikskyltar i stan så att de inte stör på bilderna av brudparet så då lär de ju plocka bort mig med i såfall.
Får inte Herr Gårman vara med lär ju inte en skitig chaffis heller få det.
Mr Walkman och jag kanske kan ta en Latte på Seven Eleven under tiden kortegen kortegar (eller vad det nu kan heta) förbi.
Tycker det är lite synd om Daniel faktiskt. Inte för det att han får prinsessan och halva kungariket utan för att det inte kan vara lätt att vara en vanlig jeppe och plötsligt bli prins och hertig av "vad det nu var".
Och tänk vad dyrt det måste bli för hans släkt att gå på det bröllopet! Man lär ju inte kvista in på Hennes eller Dressman och handla inför det jippot direkt.
Jag håller tummarna att mina prinsar och min prinsessa gifter sig med någon vanlig jeppe från Örkeljunga eller något sådant.

Over and out

2 kommentarer:

  1. haha, alltså du är så klockren i dina inlägg, skrattar för det mesta när jag läser vad du skrivit=)
    Det hade varit en syn att se dig stående där vinkade åt brudparet o pekat ursäktande mor det trasiga däcket;)
    Kör försiktigt o va rädd om dig!
    Stor kram

    SvaraRadera
  2. Åh tack =) Vad kul att någon tjej är det med, vi är 8 i klassen och 2 av oss är tjejer och går visa komvux =) Det är så kul, längtar till att köra på vägarna..

    SvaraRadera