torsdag 9 december 2010

Jävla skitcentrifug

Vad skulle jag göra utan Snajdarn? Ja, inte vet jag.
Har en tung dag idag. Inte speciellt så där, känner mig bara trött. Trött på gipset, trött på kryckorna, trött på tv-dekodern som inte funkar som den ska, skit-trött på Försäkringskassan som inte betalar ut några pengar, trött på att ingenting är gjort för handikappade här hemma, trött på att foten känns ihopklämd, trött på att gipset glappar överallt utom längst fram på foten (ja, det är där den är ihopklämd), trött på att vara trött, trött på mig själv för att jag gnäller.
Sen är jag lite trött på att tvättmaskinen centrifugerar just nu, irriterande.
Blä!

Annars har det väl hänt, inte så mycket idag. Var i allafall över till pappan och tog en dusch idag. Inte dumt alls. Var ju tvungen att fräscha upp mig lite eftersom jag ska till doktorn i morgon och se hur foten mår. Ska först till röntgen och fota den lite och sedan till själva doktorn. Den här gången tänker jag tjata tills jag får se bilden. Jag vill ju se hur ett benbrott ser ut, ju. Speciellt när det är mitt eget. Något roligt kan man väl få ut av det i allafall?
Ska bli intressant att se om det blev något tok när jag halkade här om dagen, eller intressant och intressant, jag är ärligt livrädd att de ska säga att det inte har läkt ett skit. Eller att det hade det men gick sönder igen när jag halkade. Och sedan att de säger att det blir två extra veckor med gips, eller vi måste operera eller tyvärr vi måste amputera hela benet.
Hoppas på att få ett nytt gips i allafall för det här är det inte så mycket kvar av längre. Det är mjukt i hälen och mjukt framme vid tårna.
Men å andra sidan innebär ju ett nytt gips att det kommer att sitta åt så där klaustrofobiskt igen. Urk.

Nä, inte klaga. Läste om en ung tjej idag som fått båda benen och båda armarna amputerade efter att hon som sjuttonåring fått någon urläskig mördarbakterie. Nu körde hon bil, arbetade och red på sin häst.
Ok, och här ligger jag och gnäller om (en spik i foten) en bruten fotled. Den kommer ju faktiskt att läka ihop igen.

Over and out

3 kommentarer:

  1. Skickar varma kramar till dig. :)
    Gick förbi ditt hem idag, jag tittade om du behövde ha skottat. Jag tänkte ta skoveln & skotta, men då hade nog dina barn el. du el. grannarna glo & undra... Så jag kan hjälpa dig med det när det är ljust. ;) Så du inte är med om en till olycka.
    Kramen!

    SvaraRadera
  2. Chaffismorsa09 december, 2010

    Ha, ha det var snällt tänkt av dig :)
    Jag tror att barnen skulle bli glada om du skottat för då skulle ju de slippa :)
    Grannarna tror troligtvis redan att jag är märklig så de förväntar sig nog att mina vänner är det samma ;)
    Kram, kram

    SvaraRadera
  3. Då tar jag tag i skottningen... ;)

    SvaraRadera