söndag 13 februari 2011

Herr och Fru Vitlöksgrädde

Tänkte att potatisgratäng är ju jättegott. Alla vet ju att i potatisgratäng ska man ha grädde och ingen sådan där wannabegrädde som matlagningsgrädde eller kaffegrädde. Nåja, choppar upp potatisarna och öser på med originalgrädden och swosch, in i ugnen. Väntar tålmodigt med att dra upp till ICA och köpa massor av snacks som ska avnjutas efter denna eminenta middag med originalgräddepotatisgratäng.
Äter så denna underbara gratäng ihop med perfekt stekt kycklingfilé och en skiva lövbiff som grädde på gratängen och lite grönfoder, bara för att det ser så snyggt ut.
Det smakar underbart. Vitlöken och grädden har, inte bara gift sig, de har köpt hus och skaffat små (inte så-) söta barn också.
Det smakar absolut helt, jävla, fucking underbart.
Nu, några timmar senare inser jag att det är dags att, som man brukar säga over there, pay the price.
Toaletten och jag har nu träffats så regelbundet den senaste tiden att jag misstänker att den kommer att fria vilken minut som helst.

Men gott var det.

Over and out

1 kommentar:

  1. Hua..samma känsla här men det var tortellinigratäng..Karin är jävligt bra på att laga mat tyvärr..och min mage och kolhydrater är ju inte sååå kompis längre. Men gott var det=) Hoppas du stabiliserar dig snart! Kram<3

    SvaraRadera