torsdag 3 februari 2011

Fågel, fisk eller mitt emellan

Undrar vad jag ska äga på att laga i ordning idag?
Pippfågel kanske. För även om jag inte direkt är någon fågelälskare så gillar jag konstigt nog att äta dem. Tur att de är till någon nytta i alla fall. Fast jag brukar bli påmind om att de faktiskt äter insekter, som ju inte heller är så trevliga, när jag talar om hur illa jag tycker om de fjäderbeströdda asen.
Nåja, som sagt, goda är de i alla fall. Inte alla kanske, jag vet inte hur det är med skata, blåmes och trast, men det är det nog inte så många som vet. Skulle gissa att det inte är något större fel på smaken av dem heller, men provar det tror jag att jag låter bli.
Fast blev jag tillräckligt fattig och inte hade någon mat till mina barn så åt jag nog både fågel, fisk och mitt emellan.

Vad skulle du kunna tänkta dig att äta om du var fattig?
Svara gärna i enkäten här bredvid.

Over and out

2 kommentarer:

  1. haha när jag var fattigast i livet..hittills alltså.. så åt jag faktiskt bara räkor;=) Bodde i Grebbestad och fick dem gratis av en kompis som var fiskare haha..men det smakade skit till slut det oxå!;=)

    SvaraRadera
  2. Jag skulle gilla att äta räkor varje dag :) Fast jag fattar vad du menar, jag HATADE färska frallor när jag jobbade på bageriet...

    SvaraRadera